Bel ons direct op: +31 6 50 212 525
Palmstraat 277, 3812 XK Amersfoort Bekijk op Kaart
Particulieren en Zonnepanelen

Particulieren en Zonnepanelen

Particulieren

Het is een feit dat ieder jaar de energieprijzen stijgen. Voor de komende tien jaar betekent dit dat u tussen de € 900,- en € 1000,- per jaar betaalt aan uw energiemaatschappij. Bent u de jaarlijks stijgende energierekening zat en overweegt u te investeren in zonnepanelen?

Kommaaropzon biedt u het totaal pakket. Vanaf het eerste moment wordt u begeleid door één van onze adviseurs. Naar aanleiding van uw wensen en de mogelijkheden met uw dak wordt er een offerte op maat gemaakt. Hoe langer u wacht, hoe meer u gaat betalen voor hetzelfde stroomverbruik bij uw stroomleverancier. Zet uw stroomprijs voor de komende 25 jaar vast door middel van een zonnepaneel systeem. Uw geld maakt op uw dak meer rendement dan wanneer het op de bankrekening staat.

Durft u te investeren in uw huis en toekomst?

Kommaaropzon installeert het zonnepanelen systeem binnen één dag. Hierdoor heeft u zo min mogelijk overlast. Wij werken uitsluitend met zonnepanelen en omvormers van hoogwaardige kwaliteit. U verdient uw installatie in 8 tot 9 jaar terug en maakt daarna nog 16 tot 17 jaar netto rendement op uw geïnvesteerde geld.

Subsidie voor zonnepanelen

U kunt hier de energiesubsidiewijzer op de website van Meer met Minder raadplegen, deze geeft een overzicht van de meest recente plaatselijke regelingen voor particulieren door middel van het invullen van uw woonplaats.

BTW verlaging naar 6% op zonnepanelenmontage

Vanaf 1 maart 2013 geldt er een btw verlaging van 21% naar 6% voor de montagewerkzaamheden. Dit geldt alleen voor de montage tot aan de meterkast. Voor de aanpassing in de meterkast en het contragewicht wat nodig is voor platdak systemen blijft het btw tarief wel 21%. Deze regeling geldt alleen als uw huis minimaal twee jaar oud is. Dit kan bij 12 zonnepanelen toch snel al een besparing van 200 euro opleveren.

Probeer de zonnepaneel calculator uit of kijk hier voor onze folder. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor een persoonlijke benadering. U bent bij ons geen nummer!


 
Bereken hoeveel zonnepanelen u nodig heeft!
Ja, ik ontvang graag meer informatie.
Stuur meer informatie!
Bereken Opnieuw invullen